Het verhaal van Jase & Joy

In de zomer van 2019 wisten 9 speelgoedwinkels het zeker: een speelgoedwinkel kan beter! Daarom zijn we naar de tekentafel gegaan en hebben we Jase & Joy het leven gegeven. In onze wereld staat plezier voorop. Want dat is wat speelgoed ons brengt. Met die geest zijn de twee vrienden Jase & Joy geboren, de verkenners van plezier! 

Het grote verschil?

Wij snappen speelgoed als de beste omdat we er zelf mee spelen. Want zo’n beschrijving op de verpakking is leuk, maar of het echt wat is weet je pas wanneer je ermee speelt. En precies dat gaan Jase & Joy met en voor jou doen.

Hoe?

Bijvoorbeeld met spannende hotspots en fun-first-activiteiten in de winkel, waarin het ervaren van speelgoed centraal staat. En we gaan heel veel speelgoed testen, met jou en alle kinderen die zich aanmelden als tester. Die informatie delen Jase & Joy op alle plekken, in de winkels en online. Spelen is weten! 

Kortom

De Jase & Joy winkels zijn de leukste manier om het beste speelgoed te vinden! Check ons aanbod online of ga naar een van onze 9 locaties. Veel plezier!